Resultaten voor vertalen

vertalen
Jouw tekst vertaald Vlaanderen.be.
Neem contact op met de collegas van de Protocoldienst opent in uw e-mail applicatie om een tolk in te huren. Zelf aan de slag. Als je zelf een tekst wil vertalen, kunnen deze vertaal en schrijftips je daarbij zeker helpen.
BudgetVertalingOnline voor een betaalbare vertaling!
Zoek je een professionele en betaalbare vertaling van het Nederlands naar het Engels of andersom? Heb je een Engelse tekst geschreven en wil je dat iemand met kennis van de taal er eens naar kijkt? Ik, Greetje den Holder, eigenaar en vertaler van BudgetVertalingOnline, kan je daarbij helpen. BudgetVertalingOnline voor een betaalbare vertaling. Ik heb BudgetVertalingOnline in 2011 opgericht om een professionele vertaling betaalbaar te maken. Wil je niets meer en niets minder dan hoge kwaliteit, dan kun je direct bij mij terecht. Ik probeer op alle vlakken de kosten te drukken, waardoor jij een betaalbare vertaling van hoge kwaliteit kunt krijgen. Zo heb ik geen vast personeel in dienst, maak ik geen gebruik van dure software en heb ik een prachtig kantoor aan huis. BudgetVertalingOnline is er vooral voor de zakelijke klant. Het merendeel van mijn klanten komt van de zakelijke markt: zzpers, startups en mkbers. Studenten, particulieren en de overheid kloppen ook regelmatig bij mij aan voor vertalingen, maar het grootste gedeelte van mijn werk bestaat uit het vertalen van websites, handleidingen, algemene voorwaarden, managementboeken, cursusmateriaal en overeenkomsten.
Vertalen Online - VERTAAL UW TEKST HIER!
Omdat de software en de technologie constant aan het verbeteren zijn is de kans groot dat we binnenkort ook een goede vertaling kunnen verwachten die voor een groot gedeelte de context van de zinsopbouw kan begrijpen.Er zijn een paar online vertalers te kiezen. Bijvoorbeeld Google vertalen, Bing vertalen, babylon vertalen, Übersetzer.nu, Oversetter.nu, Traduzir en ga zo maar door.
Top 7 van beste vertaalapps als je op zaken reis bent.
Zonder gebruik van internet. Handig om te weten wat je op je bord krijgt in een restaurant. Gratis 10 vertalingen per dag en beschikbaar voor iOS en Android. De SayHi-app is de online woordenboek voor in je broekzak. Praat in je iPhone, iPod Touch of je iPad en hoor deze woorden terug in verschillende talen. Zo kun je een gesprek voeren met iemand anders terwijl je zelf die taal niet spreekt. Tevens kun je je zinnen typen en laten vertalen. De app werkt voor zon 40 talen inclusief Arabisch, Frans, Italiaans, Engels en Spaans.
Gesproken en geschreven tekst en gesprekken vertalen op de iPhone Apple Support.
Gesproken en geschreven tekst en gesprekken vertalen op de iPhone. In de Vertaal-app kun je gesproken en geschreven tekst en gesprekken vertalen tussen ondersteunde talen. Je kunt talen downloaden om tekst op je apparaat te vertalen zonder dat je een internetverbinding nodig hebt.
16 Duitse woorden die niet te vertalen zijn.
16 Duitse woorden die niet te vertalen zijn. Door Martinique in Talen 3 minuten Laatst bijgewerkt: 04/25/2016. Een tijdje geleden ben ik naar het Duitstalige deel van Zwitserland verhuisd en sindsdien probeer ik Duits te leren, wat nogal een project is.
Vertaler - Online zinnen vertalen - Engels, Duits, Spaans, Frans en meer.
vertalen in Turks Nederlands-Turks Woordenboek Glosbe.
Maar eerst zal ik uitleggen hoe het kwam dat ik gearresteerd en vervolgens gevangengezet werd wegens het ondergronds vertalen van literatuur van Jehovahs Getuigen. Yehovann ahitlerinin yaynlarn gizlice tercüme ettiim için tutuklanmama ve sonra da hapsedilmeme yol açan olaylar anlataym.
Vertalen op maat met Artificiële Intelligentie Agentschap Innoveren en Ondernemen. vlaio-loading-full.
Stel dat je in dat vertaalgeheugen twee zinnen had die beginnen met I am en die vertaald worden naar het Nederlands als ik ben. Dan was de kans groot dat je ook in een derde zin die I am kon vertalen door ik ben.
Vertalen redigeren Radboud in'to' Languages.
Radboud in'to' Languages Vertalen. Spoedberichten, FAQs, protocollen, balieposters, instructiefilmpjes peptalks voor het ziekenhuispersoneel en webinars we vertalen of ondertitelen ze veelvuldig, in diverse talen. Heb jij ook behoefte aan een betrouwbare vertaalpartner die voor je klaar staat? Wij staan elke werkdag voor je klaar: vertaalservice@into.ru.nl.
Vertaalbureau Urgent Vertalen.
Vertaalbureau Urgent Vertalen is een gespecialiseerd vertaalbureau voor beëdigde vertalingen. Indien u de vertaling nodig heeft voor buitenlandse doeleinden, dient u de beëdigde vertaling te laten legaliseren. Legalisatie door vertaalbureau Urgent Vertalen is zeer snel geregeld, omdat we praktisch naast het consulaat gevestigd zijn.
vertalen in / naar / uit / van Genootschap Onze Taal Onze Taal.
Vertaal je iets in het Nederlands of naar het Nederlands? Zowel vertalen in het Nederlands als vertalen naar het Nederlands is mogelijk. Het werkwoord vertalen kan met verschillende voorzetsels worden gecombineerd. Als alleen de brontaal bijvoorbeeld het Frans wordt genoemd, is uit het standaardvoorzetsel: Ze vertaalde de tekst uit het Frans.

Contacteer ons