Meer resultaten voor nederlands

nederlands
Home politie.nl.
Direct naar het menu. Bij spoed: 112 Geen spoed: 0900-8844. Aangifte of melding doen. Aangifte of melding doen. Wat is ondermijning? Twee verdachten aangehouden voor verzenden drugspakketten. Almere - Twee verdachten die postpakketten met drugs naar Thailand hebben gestuurd, zijn dinsdag 2 november aangehouden. Het gaat om een 22-jarige man en een 24-jarige man uit Almere. De medewerkers van het Post Interventieteam van de Landelijke Eenheid kwamen de twee verdachten op het spoor tijdens een onderzoek onder leiding van het Landelijk Parket van het Openbaar Ministerie. Agenten springen water in om vrouw te redden.
Het Nederlands Jazz Archief.
Ontdek de Nederlandse Jazzgeschiedenis. Het Nederlands Jazz Archief lanceert een ambitieuze site over de geschiedenis van de Nederlandse jazz. Op de site wordt de geschiedenis van de Nederlandse jazz weergegeven door middel van een uitgebreide tijdlijn. Daarnaast zijn er 100 videoportretten te zien van levende Nederlandse jazzmuzikanten.
Home Van Dale.
Inloggen Van Dale Online. Helder zakelijk schrijven. Meer Taaltrainingen Nederlands. Nederlands anderstaligen spreken. Nederlands anderstaligen schrijven. Taaltraining Zakelijk Engels. Zakelijk Engels officemanagers. Zakelijk Engels: e-mail en telefoon. Zakelijk Engels: presenteren. Zakelijk Engels: rapporteren. Van Dale Taalsnacks. Over Van Dale Taaltrainingen. Zoek de betekenis of vertaling van een woord Nederlands nl-nl.
Linguee Nederlands-Engels woordenboek en andere talen.
DeepL Translator Linguee. Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee. Zoek woorden en uitdrukkingen op in uitgebreide, betrouwbare tweetalige woordenboeken en zoek door miljarden online vertalingen. Blog Press Information. Zoek door een miljard vertalingen. nl Nederlands - gb Engels. nl Nederlands - gb Engels. gb Engels - nl Nederlands.
Nederlands Nederlands woordenboek Woorden.org.
Hij spreekt Wat is juist: Hij spreekt niet goed Nederlands of Hij spreekt geen goed Nederlands? Zie Niet / geen goed Nederlands. Vraag Antwoord voor je slimme speaker. Is het de Nederlands of het Nederlands? Het is het Nederlands, want Nederlands is onzijdig.
Patiëntenfederatie Nederland.
Patiëntenfederatie Nederland maakt je wegwijs in de gezondheidszorg. Maak gebruik van praktische informatie, keuze hulpmiddelen en ervaringen van anderen. Patiëntenfederatie Nederland zet zich in voor alle mensen die zorg nodig hebben. Onderwerpen en keuze hulpmiddelen. Standpunt hybride zorg. Patientenfederatie Nederland vindt dat mensen het recht moeten hebben om te kunnen kiezen voor digitale zorg.
Apple Nederland.
Alleen bij Apple. Meer informatie Koop. Je nieuwe superpower. Meer informatie Koop. Nieuw AppleWatch Series7. Ons grootste display tot nutoe. Meer informatie Koop. Pro gaat turbo. Meer informatie Koop. met ruimtelijke audio. Meer informatie Koop. Meer informatie Koop. Wat wegis, isgezien.
Home Rijksdienst voor Ondernemend Nederland RVO.
ISDE: energie besparen in uw woning of pand. Zaken regelen bij RVO. Bent u tevreden over deze pagina? You must have JavaScript enabled to use this form. Verplichte velden zijn gemarkeerd met een. Geef het 1/5. Geef het 2/5. Geef het 3/5. Geef het 4/5. Geef het 5/5. Geef een korte toelichting. Als wij vragen hebben over uw toelichting, mogen wij dan contact met u opnemen? Mogen wij u benaderen voor een gebruikersonderzoek? Wij zoeken regelmatig respondenten voor gebruikersonderzoek op onze website. Wij zijn benieuwd naar uw mening en gaan graag met u in gesprek. Een online interview duurt maximaal 45 minuten. Leave this field blank. Zaken regelen bij RVO. Werken bij RVO. Over deze site. Cookies en anti-spam. Onderwerpen A t/m Z. Documenten en publicaties. Overheidspublicaties en auteursrecht. Problemen met pdf's' oplossen. Blijf op de hoogte.
Nederlands Tegelmuseum Home.
Johan vertelt in zijn vlogs over themas uit het museum, zoals het productieproces van de tegel en de tableaus van viswinkel Rienstra. Leuke verdieping vooraf of na je bezoek aan het museum! De digitale tour Tegel Verhalen geeft je extra uitleg en achtergrondverhalen over antieke en hedendaagse tegels en keramiek in het museum.
Nederlands Wikikids.
Nederlands is de taal die gesproken wordt in Nederland 175, miljoen, Vlaanderen 67, miloen Suriname 05, miljoen, en de Nederlandse Antillen. Het alfabet heeft 26 letters. In Nederland heeft een kleine 90% van de bevolking Nederlands als moedertaal. In België voornamelijk Vlaanderen spreekt 60% Nederlands.
Philips Nederland.
8000 Series Aqua Draadloze stofzuiger. Algemene waardering 4.7/ 5. SmartSleep Anti-Snurk Band. Voorkomt snurken, nog voor het begint. Het eerste vriendje. van je baby. Bekijk de Snuggles. Onze nieuwste Prestige föhn en stijltang. Ontvang een gratis BBQ. bij aankoop van geselecteerde keukenproducten. Milieubewuste en duurzame. Alle refurbished producten hebben 2 jaar garantie. Data, technologie en mensen met elkaar verbinden. Bij Philips creëren we oplossingen, die mensen, data en technologie naadloos met elkaar verbinden.
Nederland Philips.
Door op de link te klikken, verlaat u de officiële website van Royal Philips Healthcare Philips. Alle links naar websites van derden die op deze site kunnen verschijnen, zijn alleen bedoeld voor uw gemak en vertegenwoordigen op geen enkele manier enige aansluiting bij of goedkeuring van de informatie die op die gelinkte websites wordt verstrekt. Philips geeft geen verklaringen of garanties van welke aard dan ook met betrekking tot websites van derden of de daarin opgenomen informatie. Ik begrijp het. Terug naar boven. Wij accepteren de volgende betaalmethoden.: Abonneer en bespaar. Blijf op de hoogte van Philips. Select country/language Nederland - Nederlands.

Contacteer ons