Resultaten voor rijbewijs

rijbewijs
Rijbewijs aanvragen Gemeente Uden.
Een rijbewijs is in de meeste gevallen 10 jaar geldig. U moet uw rijbewijs persoonlijk komen aanvragen én afhalen. Let op: maak nadat u een afspraak voor het aanvragen van een rijbewijs heeft gemaakt, meteen een afspraak voor het ophalen van uw rijbewijs.
Rijbewijs Diensten Gemeente Nijmegen.
U vraagt voor de 1e keer een rijbewijs aan. Uw rijbewijs verloopt: verleng online of maak een afspraak. Meld een gestolen of verloren rijbewijs. Verklaring medische geschiktheid om auto, bus of vrachtwagen te besturen. Buitenlands rijbewijs omwisselen. Buitenlands rijbewijs omwisselen voor een Nederlands rijbewijs.
B en BE-Rijbewijs.
Meer informatie onder Begeleid rijden. Houders van een rijbewijs in de categorie BE, die dat rijbewijs gehaald hebben vóór 19 januari 2013, mogen een bestelauto besturen waarvan het tmm maximaal 3.500 kg bedraagt. Zij mogen een aanhangwagen trekken vanaf 750 kg tmm.
Aanhanger rijbewijs halen, BE rijbewijs halen Verkeersschool Wesseldijk.
Bovendien begrijpen we wat onze klanten willen: snel, voordelig en zonder gedoe dat aanhanger rijbewijs halen. We hebben daarom een goedkope en praktische dagopleiding samengesteld waarmee je vlot en succesvol het rijbewijs BE kunt halen. Liever op een rustiger tempo?
Theorie examen oefenen voor het Auto TheorieExamen 2021 CBR.
T-rijbewijs en buitenlandse jeugdige bestuurders Cumela.
Alleen als men meer dan 185 dagen in Nederland woonachtig is, kan het T-rijbewijs worden behaald. Voor tijdelijke werknemers of stagiairs is het daarom vaak niet mogelijk om het rijbewijs te halen. De brief met antwoorden kunt u hieronder downloaden.
Welke rijbewijzen rijbewijscategorieën zijn er? Rijksoverheid.nl.
AM: rijbewijs voorbromfiets, scooter, speed-pedelec, snorfiets enbrommobiel.; A, A1 en A2:motorrijbewijs.: BE en B code 96: rijbewijs voor auto B met aanhanger.; CE: rijbewijs voorvrachtwagen C met aanhanger.; C1: rijbewijs voor'lichte' vrachtwagen gewicht tussen 3.500-7.500 kilo.; C1E: rijbewijs voor vrachtwagen C1 met aanhanger.; D: busrijbewijs vervoer van meer dan 8 personen.; DE: rijbewijs voor bus D met aanhanger.; D1: rijbewijs voor 'kleine' bus vervoer van8-16 personen.; D1E: rijbewijs voor kleine bus D1E met aanhanger.; T - trekkerrijbewijs. Met het gewicht wordt de toegestane maximummassa bedoeld. Dit is het lege gewicht het maximale laadvermogen. Geslaagd voor ander soort rijbewijs: bijschrijven. Als u bent geslaagd voor een rij-examen, toont u dat aanmet uw rijbewijs. Op uw rijbewijsdocument moeten daarom al uw rijbewijscategorieën staan. Heeft u al een autorijbewijs, maar slaagt u nu ook voor een vrachtwagenrijbewijs? Vraag dan een nieuw rijbewijsdocument aan. De nieuwe categorie wordt dan op het rijbewijspasje bijgeschreven.
Rijbewijs Gemeente Beek.
Wel kunt u het militair rijbewijs bij de gemeente omwisselen voor een normaal rijbewijs. U moet dat binnen 3 jaar doen, nadat het militair rijbewijs is afgegeven. Met een geldig buitenlands rijbewijs mag u een bepaalde tijd in Nederland blijven rijden.
Rijbewijs aanvragen Gemeente Helmond.
Indien een rijbewijs met spoed vòòr 14.00 uur is aangevraagd, dan ligt het de volgende werkdag klaar om opgehaald te worden. Wanneer het rijbewijs met spoed na 14.00 uur is aangevraagd, dan ligt het rijbewijs na 2 werkdagen klaar om opgehaald te worden.
Rijbewijs Gemeente Weststellingwerf. Loading.
Jouw rijbewijs verliep in de periode tussen 1 februari en 1 juni 2020: je rijbewijs is nog geldig tot 1 juli 2021. Jouw rijbewijs verliep in de periode vanaf 1 juni tot 1 september 2020: je rijbewijs is nog 13 maanden na de verloopdatum geldig.
Rijbewijs.
Gemeente Wijdemeren Rijbewijs. Gemeente Wijdemeren op Facebook. Gemeente Wijdemeren op Twitter. Gemeente Wijdemeren op Instagram. Wonen en werken. Wonen en werken. Paspoort, rijbewijs, uittreksels. U kunt uw rijbewijs aanvragen of vernieuwen bij de gemeente waar u bent ingeschreven. Hiervoor maakt u een afspraak.
Rijbewijs aanvragen Schiedam.
Maak dan een afspraak om bij het Klant Contact Centrum uw rijbewijs aan te vragen. Het rijbewijs kan dan na 5 werkdagen worden opgehaald. Ook daarvoor maakt u een afspraak. Bij een eerste aanvraag. Een geldig identiteitsbewijs paspoort of ID-kaart. Een goed gelijkende kleuren pasfoto. De pasfoto mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Bij een nieuwe aanvraag. Uw oude rijbewijs. Een goed gelijkende kleuren pasfoto.De pasfoto mag niet ouder zijn dan 6 maanden. Als uw oude rijbewijs al verlopen is dan moet u ook een geldig identiteitsbewijs meenemen. Bij een aanvraag onder de 18 jaar. Een geldig identiteitsbewijs. Een goed gelijkende kleuren pasfoto.De pasfoto mag niet ouder zijn dan 6 maanden. De begeleiderspas; deze dient u zelf aan te vragen via 2todrive. Het rijbewijs kan vijf dagen na de aanvraag opgehaald worden. Hiervoor moet u wel een afspraak maken. In de volgende gevallen moet eerst een medische keuring plaatsvinden voordat u het rijbewijs aan kunt vragen.: U heeft een rijbewijs C D E.

Contacteer ons