logo

Duurzaam

logo_FT

Wij, bij Franken Transport, geloven erin dat alles met elkaar samenhangt. We vinden dat we onze kennis en ervaring niet alleen moeten inzetten naar een continue kwaliteitsverbetering voor onze klanten, maar dat we deze informatie ook moeten gebruiken om zo bewust mogelijk te ondernemen. We willen verantwoord omgaan met onze omgeving en de mensen die daarin wonen, leven en werken. Voor nú en onze toekomst.

Duurzaamheid is ons speerpunt en hier willen we op blijven innoveren. We beweren niet het meest groene transportbedrijf te zijn, maar we denken wel met onze klanten mee om zo maatschappelijk verantwoord mogelijk te ondernemen. We hebben onze logistieke processen inmiddels zo ver geoptimaliseerd dat we in realtime al onze klanten inzage kunnen geven in onze performance.

Denk hierbij aan informatie over de laad- en lostijden per locatie, de afgelegde routes, de temperatuurverlopen op bepaalde transporten of het brandstofverbruik. Denk verder ook aan de CO2-uitstoot per traject, wachttijden per locatie, leverbetrouwbaarheid op loslocatie of op totaal niveau. Deze informatie wordt gescreend en zo proberen wij ten alle tijden de juiste afweging te maken tussen efficiency en verantwoord en bewust ondernemen. Zo kunnen we inspelen op de kleinste afwijkingen en voordeel behalen 'op de komma nauwkeurig'.

Laatste Nieuws

FT
PLUS Retail
Vanaf 1 januari 2017 zal Franken Transport alle tr ...
action
Nieuwe opdrachtgever
Vanaf medio september zal Franken Transport dageli ...
13_DAF_CF
13 DAF CF
Onlangs werden 13 nieuwe DAF CF Silent trekkers ge ...