logo

Vijf nieuwe DAF FTP XF105.460

2010-08-07 | Franken Transport by DAF
Vijf nieuwe DAF FTP XF105.460

De vijf nieuwe DAF FTP XF105.460 Space Cab trekkers zijn onlangs door Andy van Batenburg, regiomanager verkoop bij Allers Bedrijfswagens, overhandigd aan Gerry Vinck, Algemeen Directeur bij Franken Transport BV.

Deze uitbreiding van het wagenpark is mede noodzakelijk daar er voor AVIKO, een van Europa's grootste producenten van aardappelproducten, inmiddels met 15 tot 20 voertuigen dagelijks gereden wordt.

Franken Transport is zeer doelbewust bezig met het milieu; de nieuwe DAF's zijn dan ook uitgevoerd met de ultra schone Euro-5 motor. Door de unieke componentenopstelling is er plaats voor twee grote brandstoftanks (730 en 325 liter).
Op verzoek van AVIKO is een optimale aslastverdeling gerealiseerd door het plaatsen van een pusher-as. Hierdoor kan AVIKO in Nederland de auto's maximaal beladen en zo de CO2 uitstoot per ton reduceren (MVO). De vloot van Franken Transport omvat 70 trekkende eenheden waarvan 50 van het merk DAF.

Franken Transport BV is sterk vertegenwoordigd in het segment van fijnmazige levensmiddelen distributie. Met 100 gemotiveerde medewerkers worden dagelijks de opdrachten, verwerkt in de segmenten koel- en vriestransport en containertransport.

Klik hier voor extern nieuws
Klik hier voor meer extern nieuws

Over Franken

Transport van A Z

In 1935 begon het met één vrachtwagen. Nu, ruim 75 jaar later, is Franken Transport uitgegroeid tot een toonaangevend transportbedrijf met meer dan 170 werknemers, 100 moderne vrachtwagens en dynamische klanten.