logo

7 nieuwe Krone koelopleggers

2010-05-28 | Franken Transport by AGF
Order_wezenberg

Wezenberg Atrop levert 7 nieuwe Krone-koelopleggers aan Franken Transport

De relatie tussen Wezenberg Atrop en Franken Transport gaat al meer dan 25 jaar terug. In November vorig jaar heeft Wezenberg Atrop voor gewaardeerde relaties een fabrieksbezoek georganiseerd aan de Krone fabrieken in Werlte en Lubtheen. Franken Transport mocht hier uiteraard niet bij ontbreken.
Tijdens het bedrijfsbezoek is de uitstekende kwaliteit en de goede prijs/kwaliteit verhouding van de Krone Koelopleggers duidelijk naar voren gekomen. Een ieder die aan dit bezoek heeft deelgenomen zal dit kunnen beamen. Zo ook Franken Transport. Dit heeft onder meer geresulteerd in diverse orders van in totaal 7 nieuwe Krone 3-as gestuurde Koelopleggers van Franken Transport bij Wezenberg Atrop.

Bekijk het gehele artikel op: Bron: www.AGF.nl
Update: Om aan de stijgende vraag in het koel-vriessegment te voorzien is er een herhaal order voor nog eens 4 trailers geplaatst.

Over Franken

Transport van A Z

In 1935 begon het met één vrachtwagen. Nu, ruim 75 jaar later, is Franken Transport uitgegroeid tot een toonaangevend transportbedrijf met meer dan 170 werknemers, 100 moderne vrachtwagens en dynamische klanten.