logo

15 DAF CF

15_DAF_CF

Franken Transport breidt haar wagenpark uit met 15 DAF CF trekkers.

Vorige week werden de laatste vijf van de in totaal vijftien nieuwe DAF CF400 Euro 6 trekkers afgeleverd. De trekkers zijn voorzien van de nieuwe PACCAR MX-11 Euro 6 motor met 400pk. Verder is gekozen voor een AS-Tronic automatische versnellingsbak.

Uiteraard zijn de trucks voorzien van diverse extra’s; zoals een luxe chauffeursstoel, koelkast etc. Ook zijn de voertuigen uitgerust met een camerasysteem en verstralers in de opstap voor optimale veiligheid en zicht rondom de truck.

De nieuwe voertuigen zullen worden ingezet voor de distributie van levensmiddelen naar diverse supermarkten in Midden en Zuid-Nederland.

Franken Transport, opgericht in 1935, is een toonaangevend logistiekdienstverlener gespecialiseerd in transport van levensmiddelen en contractdistributie in de retail/foodsector. Vanuit standplaatsen in o.a. Venlo, Wanssum, Cuijk, Weert, Tiel, Etten-Leur en Nijmegen zijn er dagelijks meer dan 90 vrachtwagens en 150 werknemers actief.

Over Franken

Transport van A Z

In 1935 begon het met één vrachtwagen. Nu, ruim 75 jaar later, is Franken Transport uitgegroeid tot een toonaangevend transportbedrijf met meer dan 170 werknemers, 100 moderne vrachtwagens en dynamische klanten.