logo

Wederom Peugeot!

2014-04-16 | Franken Transport by Bjorn
Peugeot

Franken Transport kiest opnieuw voor Peugeot! Peugeot dealer Velthuis is al sinds geruime tijd de leverancier van alle bedrijfswagen voor Franken Transport. Vorig jaar nog ontving Franken Transport de sleutels van een zuinige Peugeot 107 die ingezet wordt als pendelauto tussen de standplaatsen van deze logistiekdienstverlener in onder andere Wanssum, Cuijk, Weert en Nijmegen.

Gerry Vinck, directeur van Franken Transport geeft aan dat de keuze om wederom voor Peugeot dealer Velthuis te kiezen eigenlijk vanzelfsprekend was. De geleverde service in combinatie met de bewezen betrouwbaarheid en uiteraard het uitgebreide productportfolio. Van kleine stadsauto tot aan bedrijfswagens, Peugeot heeft het gewoon allemaal.

Op 10 april overhandigde Twan Roodbeen, directeur van Peugeot dealer Velthuis de sleutels van twee Peugeot Partners. Deze zullen ingezet worden als servicewagen en zijn voorzien van zuinige e-HDi motoren met Stop & Start systeem, dit sluit volledig aan bij de duurzaamheidsambitie van Franken Transport.

Over Franken

Transport van A Z

In 1935 begon het met één vrachtwagen. Nu, ruim 75 jaar later, is Franken Transport uitgegroeid tot een toonaangevend transportbedrijf met meer dan 170 werknemers, 100 moderne vrachtwagens en dynamische klanten.