logo

Felicitatie opdrachtgever

Nieuw_Antos_Jan_Linders

Jan Linders supermarkten opende vandaag 15 mei een nieuw filiaal in Gennep op de plaats waar het 50 jaar geleden allemaal begon. Ter ere van deze opening en het 50 jarige jubileum van Jan Linders, feliciteerde logistiek dienstverlener en huistransporteur Franken Transport zijn opdrachtgever.

Vanmorgen voor 08:30 distribueerde zij bij alle circa 60 filialen een grote bos bloemen op een bijpassende felicitatie-sokkel en plaatste deze prominent in elke winkel.

Daarnaast neemt Franken Transport op deze dag een nieuwe Merecedes Antos euro 6 in gebruik voor de bevoorrading van Jan Linders supermarkten. Het betreft alweer de tweede Antos euro 6 in de 75 eenheden tellende vloot van Franken Transport.
Euro 6 zorgt voor aanzienlijk lagere emissiewaarden en levert dus een positieve bijdrage aan een duurzame distributie in dichtbevolkte gebieden. De aanschaf van een nieuwe Euro 6-truck past daarom goed binnen het MVO-beleid van Franken Transport.

Deze truck maakt daarnaast onderdeel uit van een testfase waarin Franken Transport op zoek is naar de meest veilige en schone distributietruck. De komende tijd zal deze vrachtwagen dan ook nauwlettend in de gaten worden gehouden.

Over Franken

Transport van A Z

In 1935 begon het met één vrachtwagen. Nu, ruim 75 jaar later, is Franken Transport uitgegroeid tot een toonaangevend transportbedrijf met meer dan 170 werknemers, 100 moderne vrachtwagens en dynamische klanten.