logo

Chauffeur "Prins Carnaval"

Prins_Carnaval

NIEUW-BERGEN - Franken Transport heeft de oplegger van Ron Minten, de 54ste Prins Carnaval van de Erdmennekes(Nieuw-Bergen) helemaal laten bestickeren. De foto van Ron als Prins Carnaval staat op de zijkant van de trailer en op de achterkant staat de lijfspreuk van Ron: "Effe geen vrachtwagens, boordcomputers, laai- en lospapiere. Weej goan same enne onvergetelukke carnaval viere. Dus... gef now mar gas!!!"

Ron werkt inmiddels al 12,5 jaar bij de firma Franken Transport en toen bekend werd dat Ron Prins Carnaval zou worden kwamen zijn collega's met het idee om de oplegger te bestickeren. Medewerkers van Franken Transport en vrienden werden benaderd voor een bijdrage om dit mogelijk te maken.

"Wij vonden het een zeer leuk initiatief van zijn collega's, wat wij alleen maar kunnen toejuichen en waarvoor wij natuurlijk direct onze bijdrage wilden leveren. Dit geeft toch maar weer aan wat een mooie branche de transportsector is!", zegt Bjorn Houtman van Franken Transport.

Bekijk hier het artikel

Over Franken

Transport van A Z

In 1935 begon het met één vrachtwagen. Nu, ruim 75 jaar later, is Franken Transport uitgegroeid tot een toonaangevend transportbedrijf met meer dan 170 werknemers, 100 moderne vrachtwagens en dynamische klanten.