logo

Franken in Bedrijf

Franken Transport is dagelijks bezig binnen onze vier specialisaties; levensmiddelen transport, geconditoneerd transport, Contractdistributie food en Contractdistributie retail. We hebben onze specialisaties zo ver doorgevoerd dat we intern echte specialisten hebben zitten die altijd mee zullen denken. Door ons materiaal, onze kennis en onze innovatieve systemen zijn wij instaat om te excelleren in deze specialisaties. Eën van onze eigen innovaties is het zogenaamde kliksysteem.
Door het gebruik van geïnstalleerde boordcomputers monitoren we constant, door middel van een klik op deze computers, de laad- en lostijden per locatie, de afgelegde routes, de temperatuurverlopen op bepaalde transporten of het brandstofverbruik. Denk verder ook aan de CO2-uitstoot per traject, wachttijden per locatie, leverbetrouwbaarheid op loslocatie of op totaal niveau.
Deze gegevens worden periodiek besproken maar daarnaast ook dagelijks gescreend voor een verbetering van de logistieke dienstverlening. We denken mee en proberen óók een ultieme klik te vinden tussen duurzaamheid, kostenefficiency en ketenoptimalisatie. Maar boven alles; transparantie en openheid te bieden aan onze klanten. Het moet namelijk klikken. Vertrouwen staat bij ons voorop.
Daarnaast hebben wij al onze diensten zo gebundeld dat wij alles in eigen huis hebben. We zijn van niemand afhankelijk en kunnen daardoor altijd direct inspelen op de wensen van onze klanten. Zo hebben we onze planningsafdeling zo ver geoptimaliseerd dat we onze vrachtwagens in realtime kunnen volgen. Hierdoor kunnen we niet alleen de klant beter informeren, maar zijn wij tevens instaat zo efficient mogelijk te plannen en lege kilometers te vermijden.